Muleta » Tid til at tænke over varmeregningen

Tid til at tænke over varmeregningen

16. August, 2006

Efteråret og vinteren rykker nærmere, og der er mange penge at spare ved allerede nu at overveje nye løsninger inden for opvarmning.

Hører du til en af dem, der fik en grim overraskelse, seneste gang varmeregningen blev gjort op, så skulle du måske læse videre. Alt for ofte bunder de høje regninger i utidssvarende varmeinstallationer fra Ruder Konges tid, og det kan derfor være en fornuftig løsning at investere i f.eks. et nyt gasfyr, oliefyr eller oliekedel til din boligforening eller dit hus. Ligesom for køleskabe findes der også energimærkning til f.eks. oliekedler.

Milton har specialiseret sig i løsninger inden for opvarmning og opvarmning af vand, og deres produktpalette opfatter nogle af de mest anerkendte mærker. På siden kan man bl.a. læse, at udgiften til et nyt gasfyr hurtigt tjener sig ind, særligt hvis det gamle er mere end 10 år gammelt. Og det er netop tilfældet mange steder, hvor der står energislugende gasfyr i kældre ?? med økonomiske lussinger til følge.

Milton sælger ikke direkte til private, men til grossister til landets VVS-installatører. Du er dog meget velkommen til at bestille deres brochurer her.

Bor du f.eks. i en andelsboligforening, ejerboligforening etc., skulle du måske overveje at bringe emnet op på en generalforsamling og høre nærmere om, hvilken opvarmningsform du i dag går og betaler penge til.

Indlæg Postet under: Boliger, Opvarmning


Kalender

April 2014
M T W T F S S
« Jul    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Nyeste indlæg